Date

May 15 2024 - Jun 12 2024
Ongoing...

Time

18:00 - 20:00

Pris

Kr 2.500,00
Registrer

Nosework nybyrjarkurs – onsdagar

Nosework er ein hundesport der hunden lærer å søke etter spesifikke dufter i ulike søksområder. Det er ein spennande sport som passar for alle hundar og eigarar, og samarbeidet om søket bygger relasjon og samspel mellom deg og hunden din.

Nosework er og interessant som bruk som aktivisering av hund, som for konkurranse. Sporten vart grunnlagt som ein måte å aktivisere  omplasseringshundar på for mental aktivisering og å finne ro.

 

Me jobbar med hunden si mestring og entuisiasme, og forståing av oppgåva ved bruk av emballasje, og eigar får lære mykje om å lese eigen og andre sine hundar. Etterkvart innfører me søk på duft.

 

Kurset er retta mot nybegynnarar, og krev inga førehandskunnskap. Me trenar ein og ein hund, så det passar og fint for hundar som er engstelige eller har problem med å omgåast andre hundar. Hundar som ikkje trener kviler i bilen medan dei ventar.

 

Kurset går over fem onsdagar, frå kl 18. Me trenar både inne og ute.

Ta med gode godbitar og leiker.
Du får luktene og liten startpakke av meg på slutten av kurset, samt sporadiske treningar med instruktør i løpet av året i etterkant av kurset.

Kan dele opp betaling om ønskelig. 🙂

Book Event

NW
Kr 2500
Available Påmeldingar: 2
The "NW " ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Instruktør

 • Mari
  Mari
  Instruktør

  Instruktør for Flyt hundetrening, ein avdeling under Canis hundeskole.
  Godkjend instruktør for Nosework Norge.
  Godkjend atferdskonsulent via kursserie hjå NMBU

Leave a Reply