Date

Mar 14 2022 - Apr 11 2022
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Passeringskurs

Opplever du at hunden din trekker i båndet, piper, bjeffer eller låser seg når den ser andre hunder? På dette kurset vil vi hjelpe deg og hunden din med å takle andre hunder på en bedre måte.

Vi starter med teori på første trening, og andre trening vil bli privattime med individuell veiledning. Resten av kurset er praktisk trening.

Situasjonene vil bli lagt opp til suksess og tilpasset nivået til den enkelte hund og fører, og vi legger på forstyrrelser og vanskelighetsgrad etterhvert.

Du vil lære om forskjellige verktøy og teknikker som du kan bruke for å forbedre passeringene, og hvordan du på best mulig måte kan fortsette treningen i hverdagen.

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset.

Første samling er teori, og går truleg over nett via Zoom, eller i Arna, mandag 14. mars.

Individuell veiledningstime gjennomførast ettermiddag/kveld mandag 21. mars i Arna. Du får utdelt tidspunkt på teorien. Varar 30 min.

Påfølgande fellestreningar mandag 28. mars, 4. april og 11. april. Treningane vil vere i Arna eller Åsane.

Små grupper med tett oppfølging.

Pris 2500,-

Stad

Espeland
Arna

Arrangør

Mari
Phone
47341091
Email
mari@flythundetrening.no

Instruktør

 • Mari
  Mari
  Instruktør

  Instruktør for Flyt hundetrening, ein avdeling under Canis hundeskole.
  Godkjend instruktør for Nosework Norge.
  Godkjend atferdskonsulent via kursserie hjå NMBU

Leave a Reply